PERSONDATAPOLITIK

1.      Dataansvarlig

I/S Damgaard – Hest og Foder er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

 

I/S Damgaard – Hest og Foder

Ulbækhusvej 65

7120 Vejle

CVR-nr.: 21 89 38 38

Mail: mail@hestogfoder.dk

2.      Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

For at du kan indgå aftale med os, og for at vi kan fakturere dig har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Vi indsamler desuden oplysninger fra dig til brug for målrettet annoncering, hvis du selv har samtykket om samt oplysninger til brug for at kontakte dig for nærmere aftale omkring dit hestehold.

3.       Opbevaring af dine personoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål , at kunne levere og fakturerer bestilte vare til dig.

Personoplysninger registreres hos I/S Damgaard – Hest og Foder og opbevares i fem år. Herefter slettes de.

Oplysninger afgivet til I/S Damgaard – Hest og Foder bliver ikke genstand for salg eller videregivelse til tredjemand.

Som registreret hos I/S Damgaard – Hest og Foder har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail mail@hestogfoder.dk