top of page

Horsepro Beetroot Mash

Beet.png

HorsePro Beetroot Mash er en lækker, fiberrig og kornfri mash. Mashen har et højt indhold af letfordøjelige fibre, der udnyttes godt og langsomt af hesten.

Ved opblanding i vand får mashen en lind og geleagtig konsistens, der hjælper til en god fordøjelse og er skånsom for mavetarmsystemet.

Mashen har en høj vandbindingskapacitet, hvilket bidrager til hestens væskebalance og gør at der kun går en lille mængde mash til for hver portion man opbløder. Mashen er tilsat rødbedeflager, gulerodsflager og hybenskaller, hvilket giver et boost af naturlige vitaminer og mineraler. Rødbede er kendt som et "superfood" med masser af gode egenskaber, der blandt andet fremmer blodgennemstrømning i musklerne og understøtter et sundt immunsystem. 

Gulerodsflagerne og rødbedeflagerne bidrager med beta-carotener, som er et vigtigt element i forhold til fertilitet, og hybenskallerne er en god kilde til naturlige vitaminer -især vitamin C. Blandingen er tilsat en gavnlig urteblanding med rosmarin, bukkehorn, mynte, brændenælde og kvas fra druer og oliven, hvilket indeholder masser af gode antioxidanter. 

3kg. 10 kg. eller 25 kg.
bottom of page