top of page

Horsepro Unique

Unique.jpg

Koncentreret müsli - helt uden korn. HorsePro Unik er et foder der dækker hesten ind med alle vitaminer og mineraler og egner sig godt til sportshesten, avlshesten og den unge hest, da blandingen har et højt protein-indhold. HorsePro Unik udmærker sig ved mange gode fiberkilder samt et lavt stivelses- og sukkerindhold, hvilket også gør den særligt egnet til "vågne" sportsheste og nøjsomme heste/ponyer der ikke tåler meget sukker og stivelse. HorsePro Unik er tilsat levende gærkultur (probiotikum) der sikrer en sund mikroflora i bagtarmen og dermed en bedre udnyttelse af foderet. Gærkulturen har desuden vist sig særdeles effektivt på problemer med løs gødning/efterløb.  

For at øge hestens trivsel igennem foderet, er det tilsat en blanding af botaniske elementer: Rosmarin, Bukkehorn, Mynte, Brændenælde samt presserester fra oliven og vindruer. Blandingen er fordøjelsesfremmende, immun-stimulerende og fremmer hestens ædelyst.

Kan anvendes alene i den vejledende mængde, som dækker hesten ind med vitaminer og mineraler. Derudover kan der suppleres med HorsePro Fiber, HorsePro Fiber Plus eller anden energikilde, efter huld.

bottom of page