top of page
Senior.jpg

Horsepro Senior

Dette er en foderblanding, hvor der er taget hensyn til den ældre hests behov. Hos ældre heste er det tænder samt nedsat foderoptag og foderudnyttelse der kan være et problem. Havre, majs- og ærteflager sikrer hesten let optagelig energi. Desuden får hesten energi fra letfordøjelige fibre i sojaskaller, malt pellets, roefibre og lucerne. HorsePro Senior har desuden et højt indhold af protein, fedt og vitaminer og mineraler, så hesten dækkes ind ved en relativt lille mængde foder.


For at øge hestens trivsel igennem foderet, er det tilsat en blanding af botaniske elementer: Rosmarin, Bukkehorn, Mynte, Brændenælde samt presserester fra oliven og vindruer. Blandingen er fordøjelsesfremmende, immun-stimulerende og fremmer hestens ædelyst.
 

Blandingen indeholder desuden Johannesbrød, der har et højt indhold antioxidanter og er god for fordøjelsen, samt bidrager til den gode smag.
 

Sidst men ikke mindst, er HorsePro Senior tilsat den anerkendte levende gærkultur Levucell, der stabiliserer hestens tarmflora og understøtter immunforsvaret.

bottom of page