top of page

HorsePro Cool Focus

Cool Focus.jpg

HorsePro Cool Focus er en lækker müsli der egner sig særdeles godt til mange typer af rideheste i let/moderat arbejde.

I kombination med godt grovfoder, dækker HorsePro Cool Focus hesten ind med alle essentielle næringsstoffer. Blandingen er tilpasset danske forhold og er tilsat organiske mineraler, der optages bedre og mere effektivt af hesten end uorganiske mineraler.

HorsePro Cool Focus er havrefri og giver hesten god arbejdsenergi, uden at den bliver for tændt. Blandingen er ligeledes tilsat ekstra magnesium for at dæmpe nervøse heste.

Foderet indeholder naturligt E-vitamin der virker som en kraftig antioxidant og understøtter muskelrestitution efter træning. 

HorsePro Cool Focus bidrager med en masse sunde fiberkilder som lucernehø, maltpiller, sojaskaller, klid, roepiller og lucernepiller. Energien frigives langsomt fra disse fiberkilder og hestens fordøjelse og tarmflora tilgodeses.

HorsePro Cool Focus er desuden tilsat hørfrø, som bidrager med gode omega-3 fedtsyrer, samt ølgær der understøtter en sund og blank pels.

Tilsætning af en unik urteblanding bestående af rosmarin, bukkehorn, mynte, brændenælde samt kvas fra oliven og vindruer, giver foderet en god smag og optimerer hestens trivsel og velvære gennem foderet.    

bottom of page