top of page

Horsepro Easy Nature

Easy Nature.jpg

En kaloriefattig müsli målrettet alle typer af nøjsomme racer. Blandingen er kornfri og har et meget lavt indhold af sukker (6,2%) og stivelse (4,1%). Samtidigt er den meget koncentreret på vitaminer og mineraler, hvilket gør at hesten dækkes ind på en meget lille daglig foderration. Det gør den særdeles velegnet til nøjsomme heste- og ponyracer; eller til heste der ikke tåler sukker og stivelse særlig godt.

 

HorsePro Easy Nature har et højt fiberindhold og sikrer derfor god tyggetid og stimulering af de gode tarmbakterier der er en forudsætning for en sund fordøjelse. Foderet er tilpasset danske jordbundsforhold og dansk grovfoder, og sikrer derfor at hesten dækkes ind med de mineraler, som de danske jorde ofte er i underskud af.

Easy Nature er tilsat lækre gulerodsflager, hørfrø, ølgær, bukkehorn og urter som rosmarin, mynte og brændenælde, hvilket sikrer en god smag og støtter hestens velvære. Hesten vil blive dækket ind med alle nødvendige næringsstoffer ved at blive tildelt den anbefalede mængde baseret på vægt og ydelse

bottom of page